حضور دو نفر از هنرمندان تئاتر تبریز در هیات برگزاری شانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر رضوی، زمینهساز برگزاری هر چه بهتر و حرفهایتر این جشنواره کمک خواهد بود.
به گزارش بوم هنر، این جشنواره که خردادماه سال آینده در تبریز برگزار خواهد شد، محملی برای اشاعه و بسط فرهنگ رضوی خواهد بود.
در این جشنواره، امیر نصیربیگی، رئیس سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری تبریز در این جشنواره به عنوان قائم مقام جشنواره تئاتر رضوی ایفای نقش خواهد کرد.
همچنین سیروس مصطفی، مسئول امور برنامه ریزی و کنترل پروژه سازمان، به عنوان ناظر و ارزیاب این جشنواره حضور خواهند داشت.
در احکام آنها که به امضای کوروش زارعی، دبیر جشنواره شانزدهم تئاتر رضوی رسیده است، با اشاره به سوابق درخشان و موثر آنها، عنوان شده است: شناخت ظرفیتهای معنوی و اشاعه فرهنگ رضوی، ارائه سازوکارها، سیاستها و برنامههای راهبردی با هدف تحقق توسعه و شکوفایی تئاتر کشور از جمله مواردی است که انتظار دارد در راستای مشی و رویکرد جشنواره تئاتر رضوی و با یاری پروردگار متعال نسبت به تحقق آن تلاش و کوشش شود.
نصیر بیگی کارشناس ارشد مدیریت فرهنگی است و پیش از این، رئیس سازمان بسیج هنرمندان کشور و استان آذربایجان شرقی، معاون انجمن های هنری و تخصصی سازمان بسیج هنرمندان کشور، مدیر عامل انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس، عضو هیات مدیره بنیاد فرهنگی روایت فتح، دبیر پنج دوره جشنواره استانی تئاتر بسیج و دبیر جشنواره سراسری تئاتر مقاومت بوده و در حال حاضر رئیس سازمان فرهنگی، هنری، اجتماعی و ورزشی شهرداری تبریز می باشد.
سیروس مصطفی، بازیگر، کارگردان، پژوهشگر و نویسنده تبریزی، متولد سال ۱۳۵۷است. او فعالیت هنری از سال ۷۴ آغاز نموده و پس از دریافت مدرک کارشناسی هنرهای نمایش با گرایش بازیگری، با توجه به سابقه و علاقمندی قبلی، دوره کارشناسی ارشد کارگردانی تئاتر را به اتمام رساند. حضور در بیش از ۶۰ نمایش به عنوان استاد راهنما، کارگردان، بازیگر، طراح صحنه و نور، همچنین حضور در بیش از ۲۰ تله فیلم، سریال و فیلم کوتاه از جمله فعالیت های حرفه ای سیروس مصطفی در سالهای اخیر می باشد. وی در این مدت موفق به اخذ جوایز متعدد از جشنواره های ملی و بین المللی فیلم و تئاتر شده است و در حوزه فعالیتهای علمی نیز با انتشار مقاله در نشریات متعدد سراسری و محلی همچون فصل نامه تئاتر، فصل نامه تئاتر دانشگاهی ایران و مانند اینها، به ارتقای سطح فعالیتهای حرفه ای یاری رسانده است. کتاب «منتشا» که به ریشه یابی نمایش هایی از فولکلور آذربایجان می پردازد نیز از اوست.