مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجانشرقی از ارسال ۲۵۰ اثر به نهمین جشنواره جایزه فیروزه توسط هنرمندان استان خبر داد.
به گزارش بوم هنر، “سیدمحمدحسین بلاغی” گفت: پس از انتشار فراخوان جشنواره در مهرماه سال جاری آثار ثبت نام متقاضیان در سامانه پلت زار آغاز و تا پایان آبان ماه ادامه یافت که با توجه به درخواست استانها جشنواره تا پایان آذر ماه مجددا تمدید شد و ثبت آثار در بخش های اعلامی فعال در دبیر خانه صورت پذیرفت و در مجموع ۲۵۰ اثر از هنرمندان استان به این جشنواره ارسال شد.
وی افزود: با توجه به آخرین آمار ارائه شده از دبیرخانه کشوری جشنواره ، استان آذربایجانشرقی بیشترین استقبال در بخش عروسک و طراحی شخصیت و هدایای فرهنگی را ثبت و بارگذاری کرده است.
بلاغی تصریح کرد: اطلاع رسانی برای شرکت علاقمندان در این جشنواره با ارسال نامه به نهادهای میراث فرهنگی ، سازمان فرهنگی هنری شهرداری ، کانون پرورش و فکری کودکان ، دانشگاه تبریز، روسای ادارات شهرستانی ، انجمن هنرمندان ، معاونت های هنری و منابع انسانی ، آموزش و پرورش استان و … انجام گرفته و در مجموع۲۵۰ اثر در بخش هدایای فرهنگی و عروسک به دبیرخانه ارسال شده است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گفت: ارسال آثار فاخر در حیطه هدایای فرهنگی، عروسک و طراحی شخصیت از نکات بارز آثار به دبیرخانه استان است و البته وجه بارز این آثار در بخش هدایای فرهنگی ، ساخت و تولید آثار با محتوای فولکلور همچون سارای و ستارخان … و آداب و رسوم آیینهایی از قبیل شب یلدا و… است.
وی با اشاره به انتخاب داوران این جشنواره در استان گفت: انتخاب داوران براساس سبقه و فعالیتهای موثر فرهنگی هنری بوده و در مجموع از اساتید هنری با توانمندی بالا و تحصیلات دانشگاهی مرتبط بهره گرفته شده است.
براساس این گزارش سید وحید فاطمی ، غلامرضا برادران و ندا تنهائی داوری بخش هدایای فرهنگی را بر عهده دارند .
همچنین در بخش عروسک؛ شفیقه زمانی، مینا پناهی و مهرداد ولی پور و در بخش اسباب بازی و نوشت افزار مینا اکبری ، ندا تنهائی و شفیقه زمانی داوری آثار را بر عهده دارند.
گفتنی است این جشنواره در موضوعات «هدایای فرهنگی»، «طراحی شخصیت»، «اسباب بازی»، «عروسک»و «نوشتافزار» و در بخش ویژه شامل ایده های نوجوانان در عرصه صنایع فرهنگی توسط اداره کل مجامع، تشکلها و فعالیتهای فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، برگزارشده است.
ترویج، تولید و مصرف کالاها و محصولات فرهنگی ایرانی اسلامی با نگاه ویژه به محصولات فرهنگی اقوام ایرانی، تشویق تولیدکنندگان به تولید کالاهای فرهنگی با اولویتها و نیازهای کشور، ترویج و توسعه فرهنگ کارآفرینی، خلاقیت و نوآوری در حوزه صنایع فرهنگی، زمینهسازی به منظور همافزایی شرکتکنندگان صنایع فرهنگی و… از اهم اهداف این جشنواره است.