محمد زارع گفت: تأمین بودجه و کمبود نیروهای متخصص در روند تولید فیلم و انیمیشن یکی از دغدغههای مشترک فیلمسازان تبریز و استان است.
به گزارش بوم هنر، محمد زارع که با دو انیمیشن «آب = زندگی » و «نقطه» در جشنواره حضور دارد ، با بیان مطلب فوق اظهار کرد: ساخت انیمیشن یک کار گروهی است و نیاز به افراد متحصص در حوزههای مختلف است ولی متأسفانه به خاطر نوپا بودن انیمیشن، به ویژه تکنیک استاپ موشن، در استان ناچار بودم از افراد متخصص خارج از استان استفاده کنم که هزینههای تولید درا بالا برد.
وی افزود: در سالهای اخیر استان پیشرفت قابل توجهی در حوزهی ساخت فیلم های کوتاه و بلند داشته و موفقیتهای بسیار در جشنوارههای مختلف تأییدی بر این موضوع است اما معتقدم در این استان ما مشکل نبود تونع ژانر و موضوع در آثار تولیدی است و اغلب راه رفته شده توسط فیلمسازان بزرگ دوباره طی میشود.
زارع گفت: به نظر میرسد تمرکز فیلمسازان بیشتر بر روی تکنیک بوده و ضعف فیلمنامه و درونمایه احساس میشد که باید به آن توجه شود.
این انمیشنساز جوان گفت: جای خوشحالی است که بعد از دو سال وقفه باز هم شاهد برگزاری جشناوره فیلم هستیم و تا این لحظه کیفیت برگزاری بسیار بالا بوده و باعث دلگرمی جامعه سینما بوده است.
محمد زارع تأکید کرد: دلیل این کیفیت، حضور سینماگران حرفهای تبریز در رأس امور اجرایی است و به همین خاطر شاهد مدیریت درست و جزئینگرانه هستیم.
بر اساس این گزارش، انیمیشن «آب = زندگی» در خصوص اهمیت آب و نقش مهم آن در حیات کره زمین است که با تکنیک استاپموشن ساخته شده و با زبان فانتزی سعی کرده روند خلقت سیاره ها و چرایی وجود حیات را در منظومه شمسی را به تصویر بکشد که در چند جشنواره ملی و بینالمللی کرده و انیمیشن «نقطه» نیز با تکنیک استاپ موشن ساخته شده و داستان آن در آینده اتفاق می افتد و درباره انسان هایی است که به خاطر استفاده بیرویه ازتکنولوژی قامت خمیده ای دارند. این انیمیشن نیز در جشنواره های مختلف ملی و بین المللی شرکت کرده است.