مدیر دفتر داستان حوزه هنری کشور در تبریز گفت: داستان های حماسی مارا با امیدها و رنج های ملت ها آشنا میکند، و از مهم ترین وظایف جوامع زنده کردن افتخارات ملت است.
به گزارش بوم هنر، ساسان ناطق مدیر دفتر داستان حوزه هنری کشور در نشست تخصصی حماسه در ادبیات ایران در حوزه هنری تبریز گفت:از وظایف مهم جوامع،زنده کردن افتخارملت است.
وی افزود:یادگرفتیم و به این درک رسیدیم که باید از باورها و اعتقادات خودمان مثل خانواده و وطن حفاظت کنیم وحتی اگر شده،برای حفظ آنها توان هم بدهیم.به همین صیاق،باید تاریخ،هویت و فرهنگ اصیل خورمان را حفظ کنیم،چراکه به اندازه نفس کشیدن، حیاتی است، باید بپذیریم که کشور بی هویت و تاریخ زود از هم میپاشد.
وی خاطرنشان کرد: حماسه آفرینی، حرکت در مدار انسان مصلح و رسیدن یا نزدیک شدن به مدینه فاضله است،چراکه انسانی که در اقلیمی متفاوت ار باورها و اعتقادات رشد کرده و قرآن و شاهنامه خوانده، قطعا نگاه متفاوتی به بشر و زندگی او دارد.
ناطق با بیان اینکه آثار حماسی موقیعت های قاب گرفتهایی هستند، افزود:این آثار خواننده هارا مجاب میکند جلوی این تابلوهای کمتر دیده شده بایستند و این بار عمیق تر و دقیق تر نگاه کنند و صد البته این آثار مارا به تفکر هدایت میکند.تادر حفظ ثروت های مادی و معنوی خود بیش از پیش دقت کنیم.
وی در پایان خاطرنشان کرد:تشویق به وطن دوستی، پیشتازی در عرصه های علمی، افتخاری بر بزرگان و دلاوران در خدمت مردم،حفظ اصالت انسانی و هویت سازی برای انسان معاصور ودر محاصره بلاها و دشمنان، از مصداق های حماسه در دوران معاصر است. این نگاه، تغییر رویکرد از اساطیر افسانهای،به اساطیر بیرونی و واقعی در زندگی امروزی است، در نهایت حماسه ها مارا با امیدها و رنج های ملت ها آشنا میکند.