مدرس دورههای کشوری سواد رسانه گفت: ناچاریم مهارت فرزندانمان را برای استفاده از فضای مجازی افزایش دهیم.
به گزارش بوم هنر به نقل از ایسنا، این کارگاه ها که به همت جهاد دانشگاهی استان و مشارکت سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری تبریز برگزار شده بود، به فرصتی برای تبادل نظر در این خصوص تبدیل شد.
به گزارش روابط عمومی وامور ارتباطات سازمان، حسین اعتصامی، مدرس دورههای کشوری سواد رسانه نیز با ارائه مطالبی تحت عنوان “رژیم مصرف فضای مجازی و امنیت سایبری”، به نکات کلیدی در رابطه با رعایت نکات ایمنی در فضای سایبری و همچنین گوشیهای هوشمند در راستای ارتقای امنیت اشاره کرد.
وی همچنین مطالبی در حوزه مبانی تحلیل پیامهای رسانهای ارایه کرد و افزود: نسل زد به شدت عاشق دانستن هستند و با افزایش روزافزون شبکههای مجازی و ظهور امکاناتی چون اینترنت استارلینک با پوشش جهانی ناچار هستیم مهارت فرزندانمان را برای استفاده از این فضا افزایش دهیم.
وی با اشاره به تفاوتهای سواد دیجیتال با سواد رسانه، گفت: گاه برخی خانوادهها و افراد تصور میکنند چون استفاده از امکانات گوشیهای هوشمند را بلد هستند پس سواد رسانه هم دارند، در حالی که مهارت استفاده از امکانات فضای مجازی صرفا سواد دیجیتال بوده و بسیار متفاوت از سواد رسانه است.
مدرس دورههای کشوری سواد رسانه با بیان اینکه سواد دیجیتال در خاتمه از کودکان یک مصرف کننده خوب خواهد ساخت، افزود: در این راستا باید سواد رسانهای فرزندانمان را ارتقا دهیم.
وی به کاربران فضای مجازی توصیه کرد تا مستند “معضل اجتماعی” را در راستای آشنایی دقیقتر با شبکههای مجازی، مشاهده کنند.
وی با تاکید بر اینکه ۸۸ درصد از درآمد گوگل و ۹۷ درصد از درآمد فیس بوک از محل تبلیغات تامین میشود و به همیت دلیل در راستای حداکثرسازی مصرف توسط کاربران تلاش میکنند، گفت: این شرکتها از الگوریتمها استفاده میکنند تا از علایق کاربران باخبر شده و محتوای مورد پسند کاربران را تبلیغ و ارائه دهند.
اعتصامی در خاتمه از محدودیتهایی سخن گفت که تولیدکنندگان برنامهها و بازیهای رایانهای خارجی برای فرزندان خود در همین برنامهها ایجاد کردهاند، چراکه آسیبهایی را تشخیص دادهاند.