شانزدهمین دوره کنفرانس بینالمللی سیستمها و فناوریهای الکترونیک قدرت و محرکههای الکتریکی (PEDSTC2025) به مدت سه روز از شانزدهم الی هجدهم بهمن ماه به میزبانی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تبریز برگزار شد.
به گزارش بوم هنر، اصغر عسگری؛ معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز طی سخنانی در آئین افتتاح این کنفرانس، ضمن قدردانی از برگزار کنندگان این رویداد مهم علمی و بینالمللی، به جایگاه علمی دانشگاه تبریز اشاره و بر لزوم شبکهسازی و توسعه ارتباطات اساتید وصاحبنظران در کنفرانسهای بینالمللی تأکید کرد.
سجاد توحیدی؛ رئیس دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تبریز و رئیس کنفرانس (PEDSTC2025)، هدف این کنفرانس را که با همکاری انجمن علمی الکترونیک قدرت ایران برگزار شد، رشد ایدهها، شروع همکاریهای علمی و به اشتراک گذاشتن دیدگاهها، تجربیات علمی و نتایج تحقیقات در زمینه الکترونیک قدرت و محرکههای الکتریکی دانست و از ارائهدهنگان و داوران مقالات و دانشجویان و همکاران شرکت کننده در این کفنرانس قدردانی کرد.
ابراهیم بابائی؛ دبیر علمی شانزدهمین دوره کنفرانس بینالمللی سیستمها و فناوریهای الکترونیک قدرت و محرکههای الکتریکی نیز در خصوص جزئیات این کنفرانس اظهار کرد: ۱۶۲ مقاله شامل ۱۱۷ مقاله از ایران و ۴۵ مقاله از ۱۵ کشور از جمله کانادا، دانمارک، آمریکا، ایتالیا، فنلاند، شیلی، هند و…، جهت داوری به دبیرخانه کنفرانس ارسال شده است که پس از داوری، ۹۸ مقاله توسط کمیته علمی کنفرانس پذیرفته و طی ۱۵ نشست حضوری و یک نشست مجازی ارائه شد.
براساس اعلام دبیر علمی شانزدهمین دوره کنفرانس بینالمللی سیستمها و فناوریهای الکترونیک قدرت و محرکههای الکتریکی، کلیه مقالات ارائه شده به این کنفرانس، توسط مؤسسه مهندسان برق و الکترونیک (IEEE) ایندکس خواهد شد.
همچنین در آئین اختتامیه PEDSTC2025 دکتر محمدرضا ذوالقدری؛ رئیس انجمن علمی الکترونیک قدرت ایران، ضمن قدردانی از برگزاری شایسته این کنفرانس توسط دانشگاه تبریز، توضیحاتی در خصوص روند انتخاب پایاننامههای برتر در حوزه الکترونیک قدرت، انتخاب اساتید پیشکسوت در زمینه الکترونیک قدرت و همچنین برگزیده جایزه ویژه دکتر فرهنگی ارائه نمود.
در پایان آئین اختتامیه شانزدهمین دوره کنفرانس بینالمللی سیستمها و فناوریهای الکترونیک قدرت و محرکههای الکتریکی، از نویسندگان ۱۰ مقاله برتر کنفرانس، سه پایاننامه برتر سال ۱۴۰۳ در زمینه الکترونیک قدرت، دکتر محدرضا فیضی ازدانشگاه تبریز و دکتر سید حمید فتحی از دانشگاه صنعتی امیرکبیر دو تن از اساتید پیشکسوت الکترونیک قدرت و ماشینهای الکتریکی و همچنین دکتر حسین مختاری از دانشگاه صنعتی شریف بهعنوان برگزیده جایزه ویژه دکتر فرهنگی تجلیل به عمل آمد.
براساس این گزارش، ارائه مقالات پذیرفته شده طی ۱۶ نشست، برگزاری دو کارگاه تخصصی توسط اساتید مطرح کشوری و سخنرانی کلیدی توسط پروفسورCarlO Cecati از کشور ایتالیا از دیگر برنامههای شانزدهمین دوره کنفرانس بینالمللی سیستمها و فناوریهای الکترونیک قدرت و محرکههای الکتریکی بود.